Το ξενοδοχείο | Διαμονή | Η Περιοχή | Φωτογραφίες | Τα Μάλια | Online Κρατήσεις | Επικοινωνία
Η Περιοχή
Τα Μάλια είναι μία σύγχρονη κωμόπολη που βρίσκεται στα Βόρειο - Ανατολικά της Κρήτης, μόλις 36 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα του νησιού, το Ηράκλειο. Εδώ και δύο δεκαετίες, αποτελούν ίσως το σημαντικότερο τουριστικό θέρετρο κυρίως για νέους ανθρώπους, που αναζητούν τον ιδανικό συνδυασμό της θάλασσας και της νυχτερινής ζωής. Με αρκετά χιλιόμετρα από παραλίες με ψιλή, λευκή αμμουδιά καθώς και με δεκάδες εστιατόρια, pubs αλλά και clubs, που υπόσχονται διασκέδαση μέχρι το πρωί, τα Μάλια δίκαια έχουν κερδίσει τον τίτλο τους ως η καρδιά της διασκέδασης σε όλη την Κρήτη!

Εδώ, διακοπές σημαίνει Διασκέδαση!
Η νυχτερινή ζωή στα Μάλια υπόσχεται αξέχαστες βραδιές γεμάτες πάρτι, νέους ανθρώπους και χρωματιστά κοκτέιλ στο ρυθμό της τελευταίας λέξης της ποπ, ροκ και R’n’B μουσικής. Δεν είναι άλλωστε απίθανο να πετύχετε κάποιο οργανωμένο πάρτι με καλεσμένους γνωστούς Dj από το χώρο της αγγλικής μουσικής βιομηχανίας.
Την ημέρα κατευθυνθείτε προς την κοντινότερη παραλία, με προτίμηση την κεντρική παραλία που βρίσκεται στο τέλος του παραλιακού δρόμου. Εκεί, θα βρείτε υπέροχα γαλάζια νερά και σειρές από ξαπλώστρες να σας περιμένουν! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε γεύσεις από κάθε λογής κουζίνα στα εστιατόρια που θα συναντήσετε στη διαδρομή σας ή να τσιμπήσετε κάτι στα μαγαζιά που βρίσκονται πάνω στην κεντρική παραλία.

Happytrain!
Όλες τις παραπάνω διαδρομές, και όχι μόνο, μπορείτε να τις κάνετε με ένα από τα τουριστικά τρένα “HappyTrain” που θα βρείτε στην περιοχή των Μαλίων και της Σταλίδας. Με συχνά δρομολόγια, αρκετά σημεία σταθμών και ευέλικτα, φτηνά εισιτήρια που σας εξασφαλίζουν ακόμη και μεγάλες στάσεις στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να φτάσετε από την άκρη της Σταλίδας μέχρι την άκρη των Μαλίων ή να κάνετε βόλτα μέσα στο παλιό χωριό! 
Με τα τρένα μπορείτε ακόμη να επισκεφτείτε το χωριό Κράσι αλλά και το πιο μακρινό χωριό Μοχός. Για τους συγκεκριμένους προορισμούς, φροντίστε να κλείσετε μία θέση από την προηγούμενη μέρα! 
Εάν διαθέτετε αυτοκίνητο, μη διστάσετε να μας ζητήσετε να σας προτείνουμε κοντινούς προορισμούς για αυθημερόν εκδρομές. Ως μόνιμοι κάτοικοι, να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας κατευθύνουμε και σε μέρη που δεν έχει ανακαλύψει ακόμη το tripadvisor.

Ταξί
Η διαδρομή από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι του Ηρακλείου κοστίζει περίπου 45 ευρώ.
Πιάτσα ταξί θα βρείτε στην κεντρική πλατεία της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου.
Για τη διαδρομή από τη Σταλίδα στα Μάλια το κόστος είναι περίπου 15 ευρώ.
Ταξί μπορείτε να καλέσετε στο (+30) 2897 – 031196 ή στο κινητό (+30) 6937 462210

Χρήσιμα τηλέφωνα
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΛΙΩΝ
Τηλ: 2897035011  -  2897340211
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΛΙΩΝ
τηλ: 28970 61333
Online Κρατήσεις
έλεγχος για διαθεσιμότητα
άφιξη
αναχώρηση